Autor: Kaubandus.ee • 21. detsember 2023

Jõulustatistika: jõuluvana igas kuuendas peres, päkapikud käivad vähem kui pooltel

Jõulupühadel saab perega ühisel jõulusöömingul kokku 68% eestimaalastest ning igasse kuuendasse peresse on oodata jõuluvana. Päkapikud toovad sussi sisse väikseid kingitusi 41% Eesti elanike puhul, selgub Kantar Emori jõuluteemalisest uuringust.
Jõuluvana annab lastele raekoja platsis piparkooke.
Foto: Veiko Tõkman

Teistest enam peavad perekeskseid jõulusööminguid maapiirkondades elavad inimesed. Rahvuste lõikes on pere ühine jõulueine eestlaste seas populaarsem kui muu rahvuse esindajate hulgas (vastavalt 79% ja 45%). Iga kuues (16%) inimene vastas, et nende juurde on oodata jõuluvana, selgelt enam on jõulutaat minemas lastega perede kodudesse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700