Autor: Kaubandus.ee • 2. jaanuar 2024

IKEA otsustas hindu mitte tõsta

Selle aasta alguses rakenduv käibemaksutõus toob Eestis kaasa toodete ja teenuste kõrgemad hinnad. IKEA jaoks on taskukohasus ettevõtte üks peamisi nurgakive ning enamus toodete puhul hoitakse hinnad käibemaksutõusu eelsel tasemel.
IKEA otsustas käibemaksutõusu tuules hindu mitte tõsta.
Foto: ANDREW GOMBERT

“Oleme IKEA-s võtnud eesmärgiks, et meie funktsionaalsed, hea disainiga, kestlikud ning kvaliteetsed kodusisustuslahendused oleksid ka taskukohased. Praegu on see olulisem kui kunagi varem, sest paljud inimesed seisavad silmitsi elamiskulude ja käibemaksu muudatusest tuleneva hinnatõusuga,” tõi IKEA Eesti turu juht Marko Põder välja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757