Autor: Kaubandus.ee • 30. jaanuar 2024

5 tegurit, mis mõjutavad tänavu toiduainetööstuse käekäiku

Tänavu on oodata, et toidutootjad optimeerivad oma toodete sortimenti, toidupoodide omabrändi osakaal kasvab ja keskkonnanõuded ning tarbijate ootused eeldavad uudsete toodete ja pakendite turule toomist. Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük ja tegevjuht Ragnar Loova toovad välja viis märksõna, mis mõjutavad tänavu toiduainetööstust.

Käibemaksu tõus

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757