Autor: Kaubandus.ee • 15. veebruar 2024

Kaubanduse osa toidukaupade hinnas jätkas kasvu

Eesti Konjunktuuriinstitudi vahearuanne ütleb, et kokkuostul on toiduhinnad langenud, kuid tarbijate jaoks see märkimisväärset hinnalangust toonud ei ole. Pigem on kaubanduse osakaalu tõus hindades kasvav.
Saia-leiva hinnas on kaubanduse osakaal tõusutrendis.
Foto: Raul Mee

Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi tellitud ja Eesti Konjunktuuriinstituut AS-i poolt läbi viidud uuringus vaadeldi piima-, teravilja- ja lihatoodete ning köögivilja ja munade hinna kujunemist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757