Autor: Ken Rohelaan • 29. veebruar 2024

Stockmann muudab nime Lindexiks

Soome börsifirma Stockmanni nõukogu tegi ettepaneku võtta kasutusele uue nimena Lindex Group.
Tallinnas tegutseva Stockmanni poe omanik on Soome samanimeline börsifirma.
Foto: Liis Treimann

Stockmanni nõukogu põhjendas nimemuutust sellega, et eelmisel aastal moodustas ettevõtte müügitulust kaks kolmandikku Lindexi äri. Nõukogu hinnangul peegeldaks nimemuutus paremini Lindexi tugevnenud rolli.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757