Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2024

Guido Pärnits: Ülemistes käis rohkem rahvast, ostud olid odavamad

Ülemiste keskuses käis 2023. aastal rohkem inimesi ja tehti rohkem oste kui eales varem, samas langes pisut keskmise ostu summa.
2023. aastal külastati Ülemiste keskust rohkem, kuid ostud odavnesid.
Foto: Liis Treimann

„Hinnad tõusid, rahvast käis rohkem kui varem, oste tehti rohkem, aga osteti suhteliselt odavamaid asju,“ võttis Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits kokku eelmise aasta ühe märgilisema trendi jaekaubanduses. „Saime seisakust lahti, inimesed tulid välja, käisid kinos ja tähistasid mängumaadel laste sünnipäevi. Meelelahutus toimis väga hästi,“ tõi Pärnits esile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757