Autor: Merit Võigemast • 5. märts 2024

Tartus Annelinna tihedas konkurentsis avatakse uus A1000 toidukauplus

Tartus Annelinnas Kalda teel avatav A1000 Marketi uus kauplus püüab kliente ka uuenenud kontseptsoooniga. Konkurents piirkonnas on ülisuur, lähinaabriteks on nii Annelinna Selver, Maxima XX kui ka Lidl.
A1000 Marketi uus pood Tartus.
Foto: Kaarsilla Kinnisvara
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757