Autor: Merit Võigemast • 13. märts 2024

E-smaspäev mitmekordistas kauplejate päevase müügitulu

Masust hoolimata kogusid E-smaspäeval osalevad kauplejad 3-4 korda suurema müügitulu kui tavapäevadel. Kaardistasime mitme tuntud veebikauplejaga värsked müügitulemused ja rääkisime Maksekeskuse ning Montonioga turutrendidest.
11. märtsil toimunud 2024. aasta esimesel E-smaspäeval osales üle 300 veebikaupleja, kes langetasid hindu üheks päevaks isegi kuni 70%-ni.
Foto: DPD Eesti

11. märtsil toimunud 2024. aasta esimesel E-smaspäeval osales üle 300 veebikaupleja, kes langetasid hindu üheks päevaks isegi kuni 70%-ni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757