Autor: Merit Võigemast • 22. märts 2024

Bolti ja Wolti omapoed väljastavad kaupa hullumeelselt kiiresti

Konkurendid Bolt Market ja Wolt Market lõid jaekettide seminaril publiku pahviks vingete kogemustega poepidamisest, mõlemad näeksid aga lähitulevikus kasvuvõimalusi koostöös jaekaupmeestega.
Bolt Market ja Wolt Market astusid 6. märtsi 2024 jaekettide seminaril ühel laval publiku ette.
Foto: Raul Mee

Jaekettide seminaril ühist lava jaganud Bolt Marketi juhi Jan Plaani ja Wolt Marketi Baltikumi varude juhi Madis Varendi sõnul võidaksid koostööst kõik - Boltil ja Woltil on mõlemil arendatud nutikas tarkvara ja ülikiire kauba komplekteerimis- ja kullersüsteem, mille abil ostuprotsesse optimeerida ja tarbijate soove veelgi personaalsemalt ja kiiremini käsitleda. Kaup toimetatakse kliendini nii Woltis kui Boltis enamasti alla poole tunniga, toiduraiskamist on vähe, klienditeenindus on väga personaalne.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757