Autor: Anu Jõgi • 1. aprill 2024

Aatriumi mööblipood vajus sügavamale miinusesse

Vello Kunmani suurosalusega Aatrium Sisustuskaubamaja langes eelmisel aastal varasemast väiksema käibe juures sügavamale miinusesse.
Foto: Aatrium Sisustuskaubamaja

Mööblit ja valgusteid müüva Aatrium Sisustuskaubamaja käive kahanes eelmisel aastal enam kui miljoni euro võrra, varasemalt 8 miljonilt eurolt 6,6 miljonile eurole. Ettevõtte ärikahjum ulatus eelmisel aastal 0,6 miljoni euroni, aastaga langes ettevõte 0,1 miljoni euro suurusesse kahjumisse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757