Autor: Kaubandus.ee • 1. aprill 2024

Rocca al Mare keskuses avas uue kontseptsiooniga Rademar

Rocca al Mares avati laienenud ja uue kontseptsiooniga Rademari spordikaupade kauplus.

Rademari uus kauplus läbis põhjaliku renoveerimiskuuri. Kauplus sai uue sisekujunduse, mööbli ja valgustuse. Uus müügisaal suurenes 150 ruutmeetri võrra, kogu kaupluse pind on kokku 1600 ruutmeeri suurune. Rademari uuenenud pood jälgib uut kontseptsiooni, millega on klientidel olnud võimalik tutvuda juba Järvel ja Ülemistes. Kaupluses on varasemast suurem valik jalgrattaid ja hooajakaupu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757