Autor: Aivar Hundimägi • 3. aprill 2024

Gross teeb Tapale uue poe

OG Elektra ostis veebruari lõpus Tapa kaitseväe linnaku lähedale kinnistu, kuhu plaanib rajada uue kaupluse.
Oleg Grossi sõnul soovivad nemad Tapale uue poe panna püsti nii kiiresti kui võimalik.
Foto: Liis Treimann

„Kui omavalitsusega läheb asjaajamine kiiresti, siis järgmise aasta kevadel võiks pood valmis saada,“ ütles OG Elektra omanik Oleg Gross. Tema hinnangul on tegemist väga perspektiivse asukohaga, mis jääb kaitseväe lähedusse. „Kahjuks avalik sektor on see, kus läheb praegu hästi,“ lausus Gross.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757