Autor: Maarit Eerme • 4. aprill 2024

Rohtla: poeparkla täituvus ei anna infot kaubanduse seisu kohta

Ülemiste keskuse parklatäituvuse indeks ei näita, kui hästi Eesti kaubandusel läheb, ütles Coop Eesti Keskühistu juht Rainer Rohtla Hansabi seminari vestlusringis.
Foto: Hansab AS

Coop Eesti Keskühistu juht Rainer Rohtla toonitas vestlusringis, et kaubandus tähendab erinevaid valdkondi ning saame ka seda erinevalt hinnata. „Autode müük on hästi läinud.“ Rohtla lisas, et täna ei lähe kaubandusel kindlasti nii hästi, kui 10 aastat tagasi. 2022. aastal sügisel oli küll väike ostubuum, kui pensionirahad välja võeti aga pärast seda on Rohtla sõnul mahud vähenenud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757