Autor: Maarit Eerme • 4. aprill 2024

Digitaliseerimine kaubanduses on vältimatu

Parem kontroll äri üle ja efektiivsuse kasv tuginevad digitaliseerimisele, välja joonistada selge plaan, toonitas Hansab Groupi juhatuse esimees Janno Kallikorm Hansabi seminaril toimunud paneeldiskussioonil ettevõtjatega.
Hansabi seminari paneeldiskussioonis arutlesid digitaliseerimise teemal Euronicsi jaekaubanduse juht Kaidi Kelt, Apollo Digitali juht Oskar Rossar ja Hansab Groupi juhatuse esimees Janno Kallikorm. Paneeldiskussiooni juhtis Hansabi müügi- ja turundusdirektor<strong > </strong>Rainer Saaron.
Foto: Hansab AS

Hansab Groupi juhatuse esimees Janno Kallikormi sõnul on digitaliseerimine kaubanduses midagi, millega peab tegelema. „Küsimus on mis mahus, millal ja kuidas.“ Apollo Digitali juht Oskar Rossar rõhutas vestlusringis, et hetkel ei ole ühtegi äri, mis ei peaks muutuma, kui lähed seda automatiseerima. „Operatsioonide poole peab kohe kaasama ja muutustesse kaasama.“ Ta lisas, et teatud segmentides on võimalik saavutada ka käibekasv.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757