Autor: Kaubandus.ee • 23. aprill 2024

Alustas uus pakiautomaatide pakkuja

Eesti pakiveoturul alustas oma tegevust uue tulijana Unisend.
Foto: UNISEND

Unisendi kliendid saavad pakke saata ja vastu võtta kõikjal Baltikumis. Eestis on Unisendil täna 145 pakiautomaati, Lätis 155 ja Leedus 430 automaati - kokku üle seitsmesaja automaadi kolme riigi peale.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757