Autorid: Hando Sinisalu, Merit Võigemast • 27. märts 2024

Hinnatõus meelitab eestlased välismaa e-poodidesse

Eesti on hinnatasemelt teatud kaupadega Euroopa keskmisest mööda kihutanud. See aga võib tarbijate jaoks muuta veelgi ahvatlevamaks välismaa e-poed, rääkis SEB käibekapitali- ja arvelduslahenduste divisjoni direktor Christo Ojamaa.
Hinnatõus Eestis viib eestlased välismaa e-poodidesse ostlema.
Foto: Merit Võigemast

“Eesti hinnatase on väga lähedale jõudnud Euroopa keskmisele ja mõnes kaubagrupis me ületame Euroopa keskmist. Nagu näiteks toidukaubad, riietus, jalatsid - seal me oleme kallimad. See võib motiveerida tarbijaid tellima kaupa välismaa e-poodidest,” hoiatas SEB käibekapitali- ja arvelduslahenduste divisjoni direktor Christo Ojamaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757