Autor: Merit Võigemast • 23. aprill 2024

Viciunai Groupi exit Vene turult: arvasime, et meid peteti

Viciunai Group müüs maha Venemaa logistika- ja kaubandusettevõtted, ettevõtte jaoks oli see tehing nende äri ajaloo kõige keerulisem, ütles juhatuse liige Dainius Matijosaitis.
Eestis tegutsevad Viciunai tütarettevõtted Vichiunai Nordic AS, Paljassaare Kalatööstus AS ja ViČiunai Baltic OÜ.
Foto: Andres Haabu

„Oli periood, mil me arvasime, et meid on petetud ning et ettevõtete müük ei õnnestu. Me kaalusime isegi tehase sulgemise võimalusi,“ meenutas pingelist müügiprotsessi Viciunai Groupi (UAB Viciunu Grupe) juhatuse liige Dainius Matijosaitis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757