Autor: Kaubandus.ee • 26. aprill 2024

Lidl laiendab jõuliselt pagaritoodete sortimenti

Lidl Eesti laiendas pagaritoodete valikut enam kui kümne uue tootega ja plaanib sortimenti lähiajal veelgi täiendada.
Lidli pagaritoodete lett.
Foto: Lidl

Uute pagaritoodete seas on näiteks vaarikatäidisega croissant’id kui ka mini või- croissant’id. Soolase snäki sõpradele on lisandunud saiakesed juustu ja spinatiga ning pitsasaiakesed. Kokku on juurde tulnud üle kümne uue pagaritoote, edastab pressiteade.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757