Autor: Kaubandus.ee • 30. aprill 2024

Coop hoiab Eesti jaekaubanduse turuliidri kohta

Coop Eesti netokäive kasvas eelmisel aastal 6,9%, ulatudes 863 miljoni euroni. Sellega on Coop 23,5% turuosaga jätkuvalt turuliider.
Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla
Foto: Coop

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Rainer Rohtla sõnul tulenes käibe kasv nii uute kaupluste avamisest kui ka püsiklientide aktiivsuse tõusust. Coop Eesti jaekaubanduse netokäive hõlmab 18 piirkondliku ühistu summeeritud netokäivet, mille moodustab 319 kaupluse müük üle Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757