Autor: Kaubandus.ee • 30. aprill 2024

Hesburger avas T1 keskuses restorani

Tallinnas T1 keskuses avas uksed läbi kahe korruse asuv Hesburgeri restoran.
Tallinnas T1 keskuses avas uksed läbi kahe korruse asuv Hesburgeri restoran.

Hesburgeri investeering T1 keskuse uude, järjekorras 51. restorani Eestis, oli veerand miljonit eurot. Restoranis on kohti 82 inimesele, tööd annab toidukoht 20 inimesele. Pinda võtab uus restoran 241 ruutmeetrit.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757