Autor: Merit Võigemast • 14. märts 2024

Hesburger: viimati tõstsime hindu poolteist aastat tagasi

Hesburger hindu ei tõsta, konkurente ja kriisi ei karda ning õitseb masust hoolimata. Omanikel ongi põhjust rahuloluks - 2023. aastal tõusis Hesburgeri müük kõigis kolmes Balti riigis. Hesburgeri arendusplaane avas ettevõtte arendus- ja turundusdirektor Ieva Salmela.
Foto: Hesburger

Kriisi ajal on kaks head varianti - keskenduda olemasoleva hoidmisele või otsida kriisist võimalusi kasvuks nende arvel, kes kasvada ei jõua. “Meie kasvame edasi,” sõnas Salmela kindlalt. “Töötame selle nimel iga päev ja kasutame kõiki enda varasemaid nii kohaliku turu kui rahvusvahelisi teadmisi.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757