Autor: Gregor Alaküla • 6. mai 2024

Legendaarne Kiviõli ettevõtja meenutas aegu, mil tööl tuli relva kanda

Kunagi ei teadnud, millal peab öösel üles ärkama ja minema kauplusesse asju klaarima, meenutas Kiviõli Kaubahoov AS juhataja Andrus Talsi tormilisi 90ndaid.
Kiviõli Kaubahoov AS omanikud Andrus Talsi ja raamatupidaja Kaja Kreisman meenutasid pööraseid 90ndaid.
Foto: Andres Kralla

Vargad sõidavad poe uksest sisse ja varastavad seifi, kõik laotöötajad kannavad kaasas relva ja kontoridiivanil istuvad mafioosnikud. See kõik ei juhtunud mitte filmis, vaid päriselt Kiviõlis, vahendasid legendaarse Kiviõli Kaubahoov AS omanikud Andrus Talsi ja raamatupidaja Kaja Kreisman.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757