Autor: Merit Võigemast • 9. mai 2024

Ideaal Kosmeetika kauplused teenisid omanikele ilusa kasumi

Ideaal Kosmeetika nime kannavad kolmteist ilutoodete kauplust ja e-pood, mida opereerib Renalko Kaubandus OÜ. Möödunud aastal suurendas ettevõte kasumit 33% võrreldes varasema perioodiga.
Foto: Renalko Kaubandus OÜ

Renalko Kaubandus OÜ värskest majandusaasta aruandest selgus, et ettevõte teenis parfüümide, jumestus- ja naha- ja iluhooldustoodete müügiga 2023. aastal 5,92 miljonit eurot, eelneva aastaga võrreldes kasvas käive 9,22%. Hoolimata majandussurutisest kasvatas majandas ettevõte end hästi, sest rentaablust veidi isegi kasvatati - mullu saavutati tegevuskasumi rentaablus 11 9,55% - aastaga kasvas see 2,02 protsendipunkti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757