Autor: Kaubandus.ee • 13. mai 2024

Milline lend: hulgimüüja Svensky Kaubanduse rõõmustas tulemuste üle

Hoolimata sellest, et sisendhinnad kasvasid, sööstis Eesti hulgimüügi raudvara Svensky Kaubanduse AS kasum mullu raketina kosmosesse.
Svensky Kaubanduse AS tütarettevõtteks on teiste seas ka maiustuste ja pagaritoodete tootja Marmiton AS.
Foto: Raul Mee, Andres Haabu

2023. aasta majandusaasta aruandes märkis Svensky Kaubanduse AS juhatus, et aasta suurimateks väljakutseteks kogu konsolideerimisgrupile olid tooraine, elektri, transpordi ja sellega seoses ka kaupade hinnatõusud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757