Autor: Merit Võigemast • 30. mai 2024

Jae- ja hulgikaubanduse kvartaliraport: võitlus klientide nimel on üha agressiivsem

Jaekaubanduse konkurents on väga tihe, ebatõenäoline on, et klienti jätkub kõigile müüjatele, vahendab värske jae- ja hulgimüügi kvartaliraport turutrende.
Järve Selveri avamine peale remonti 2023. aasta mais.
Foto: Andras Kralla

Äripäeva jae- ja hulgimüügi värskest kvartaliraportist selgus, et suurimad jaekaubandusettevõtted kasvatasid aasta esimeses kvartalis marginaalselt oma käivet, selgus värskest jae- ja hulgimüügi kvartaliraportist. Samas on konkurents muutunud üha tihedamaks ja valusamaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700