Autor: Priit Kõrve, füsioterapeut, manuaalterapeut/kiropraktik ja Eesti Wushu Kungfu Föderatsiooni aupresident • 14. juuni 2024

Sirutuspaus: harjutused kaubandustöötajatele, mis aitavad vähendada probleeme jalgade tervisega

Füsioterapeut Priit Kõrve jagab nõuandeid, kuidas kaubanduse valdkonnas töötavad inimesed võiksid oma lihaskonna eest hoolt kanda, et vältida tööst ja sundasendist tingitud vaevusi. Sirutuspaus on mõeldud eelkõige neile kaubandustöötajaile, kes peavad päev läbi jalgel seisma, ent leevendust leiavad siit kindlasti ka istudes töötajad ja sundasendite all kannatavad kontoriinimesed.
Päev otsa jalgel? Tähtis on säärtelt, reitelt ja tuhara piirkonna lihastelt pinge maha saada.
Foto: Pexels
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700