Autor: Stiine Reintam • 8. august 2023

Tanklakett Terminal Oil teenis kolmekordse puhaskasumi

Terminal AS, endine AS Tartu Terminali omanikud maksid endale 100 000 eurot dividende.
Foto: Terminal Oil
Mootorikütuste müüja Terminal Oil käive kasvas mullu 74 protsenti, mille juures teeniti 3,4 miljonit puhaskasumit. Tankla emafirma maksis omanikele 100 000 eurot dividende.

Kütusemüüja Terminal ASi müügitulu kasvas 2022. aastal 295 miljoni euroni. Aasta varem oli ettevõtte käive pea 170 miljonit eurot ning aastane kasv oli pea 74 protsenti, seisab majandusaasta aruandes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700