Autor: Art Lukas • 23. märts 2021

Kuidas e-kauplustel praegu läheb?

Barbora.ee juht Kirke Pentikäinen, saatejuht Art Lukas ja Rademari juhatuse liige Marcus Juksar.
Foto: Äripäev
E-kaubanduse arengu ja tuleviku saates tuleb juttu Barbora.ee juhi Kirke Pentikäineni ning Rademari juhatuse liikme Marcus Juksariga sellest, mida on aastaga õpitud eriolukorrast ja selle aegsest koormuse kasvust ning millised väljakutsed praegu ees ootavad.

Saates "E-kaubanduse areng ja tulevik" saame ka teada seda, kuidas praegu protsesse juhitakse ning kui palju panustatakse kampaaniatesse. Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700