Autor: Art Lukas • 20. aprill 2021

E-poodide õppetunnid ja kasvuaasta tarbijakäitumise muutused

Eesti E-kaubanduse Liidu juht Tõnu Väät, Kantar Emori ostukäitumise ekspert Kersten Jõgi ja saatejuht Art Lukas.
Foto: Äripäev
See, milline olukord valitseb e-kaubanduses ning millised on viimase aja kiire kasvuaastaga kaasnevad õppetunnid, räägivad "E-kaubanduse arengu ja tuleviku" saates Eesti E-kaubanduse Liidu juht Tõnu Väät ning Kantar Emori ostukäitumise ekspert Kersten Jõgi.

Saates saab teada ka seda, kui suured on kaupade tarneprobleemid, kuidas on muutunud tarbijate ostukäitumine väljapoolt Eestit tooteid tellides ning kas on toimunud ka uute e-kaupluste buum. Saate lõpus selgub, milliseid muudatusi e-kauplused käesoleval aastal oodata võivad. Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070