• 30.11.21, 14:00

Soovitused, kuidas jõulude ajal head e‑müüki teha

Tänases saates "E‑kaubanduse areng ja tulevik" räägime eelseisvatest jõuludest ning saatekülalised annavad mitmeid soovitusi, kuidas kiirel perioodil kõik kliendid edukalt teenindatud saaks. Kogemusi ja nõuandeid jagavad Põldma Kaubanduse Baltikumi teenindusjuht Jane Kesamaa ja DPD Eesti müügi‑ ja turundusjuht Janek Kivimurd.
DPD Eesti müügi‑ ja turundusjuht Janek Kivimurd, saatejuht Art Lukas ja Põldma Kaubanduse Baltikumi teenindusjuht Jane Kesamaa.
  • DPD Eesti müügi‑ ja turundusjuht Janek Kivimurd, saatejuht Art Lukas ja Põldma Kaubanduse Baltikumi teenindusjuht Jane Kesamaa. Foto: Äripäev
Saates tuleb juttu ka pakendamisest, taaskasutamisest, pakiautomaatidest ning ka tasuta tarne pakkumisest. Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.
Saadet toetab DPD Eesti.
Kuula saadet siit:
Soovitused, kuidas jõulude ajal head e-müüki teha
00:00

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele