Autor: Art Lukas • 30. november 2021

Soovitused, kuidas jõulude ajal head e‑müüki teha

DPD Eesti müügi‑ ja turundusjuht Janek Kivimurd, saatejuht Art Lukas ja Põldma Kaubanduse Baltikumi teenindusjuht Jane Kesamaa.
Foto: Äripäev
Tänases saates "E‑kaubanduse areng ja tulevik" räägime eelseisvatest jõuludest ning saatekülalised annavad mitmeid soovitusi, kuidas kiirel perioodil kõik kliendid edukalt teenindatud saaks. Kogemusi ja nõuandeid jagavad Põldma Kaubanduse Baltikumi teenindusjuht Jane Kesamaa ja DPD Eesti müügi‑ ja turundusjuht Janek Kivimurd.

Saates tuleb juttu ka pakendamisest, taaskasutamisest, pakiautomaatidest ning ka tasuta tarne pakkumisest. Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700