Autor: Art Lukas • 25. jaanuar 2022

Kuidas saada e‑kaubandus tulemuslikumaks?

Foto: Pickawood / Unsplash
Tänases "E‑kaubanduse arengu ja tuleviku" saates vaadatakse tulevikku ning arutletakse selle üle, kuidas müüki suurendada ja e‑pood kliendile nähtavaks teha.

Saates tuleb juttu ka suurimatest vigadest, mis Eesti e‑poed teevad ning sellest, milline seis on SEOga. Vastuse saavad ka küsimused nagu millistes kanalites teha efektiivselt e‑poe turundust ning millist arengut võiks e‑kaubanduses lähiajal oodata.

Stuudios on digiturundusagentuuri Nobel Digital partner Anni Kitsing. Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700