Autor: Art Lukas • 22. veebruar 2022

Millised on B2B e‑kaubanduse väljakutsed?

Saatejuht Art Lukas, Cramo äriarendusjuht Märt Mäesalu ja Columbus Eesti kliendikogemuse juhtivkonsultant Mikk Maiste.
Foto: Äripäev
Tänases "E-kaubanduse arengu ja tuleviku" saates tuleb juttu B2B e‑kaubandusest ja sealsetest väljakutsetest. Saatesse oleme kutsunud sellel teemal vestlema ja oma kogemusi jagama Columbus Eesti kliendikogemuse juhtivkonsultandi Mikk Maiste ja Cramo äriarendusjuhi Märt Mäesalu.

Saates räägitakse ka ärikliendi tarbijakäitumisest, turundusest, klienditoest, soovitusmootorist, tagasiside kogumisest ning tootekirjeldustest. Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757