Autor: Art Lukas • 14. juuni 2022

Kasutajasõbralik e-pood nõuab aastaid tööd

Art Lukas, Jürgen Jänese ja Kelly Juksaar.
Foto: Äripäev
Tänases saates "E-kaubanduse areng ja tulevik" tuleb juttu e-poe kasutajakogemusest ning käime läbi ka kliendi teekonna. Selleks oleme saatesse kutsunud Mustamäe Apteegi juhatuse liikme Jürgen Jänese ja Decora turundusdirektori Kelly Juksaare.

Lisaks räägitakse konkurentsist, window shoppingust, teenindusest, kauba kättesaamisest ja tagastamisest, omni-channel väljakutsetest ning jagatakse ka soovitusi teistele e-poodidele.

Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest. Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700