Autor: Art Lukas • 9. august 2022

Kasutatud riiete e-poest ostetakse pigem kallemaid tooteid

Pildil vasakult: Esme Kassak Uuskasutuskeskusest, Art Lukas Maksekeskusest, Aune Aunapuu Yaga.ee-st
Foto: Äripäev
Tänases saates tuleb juttu kasutatud riiete müümisest e-kanalis. Selleks oleme saatesse kutsunud Yaga platvormi asutaja Aune Aunapuu ja Uuskasutuskeskuse turundus- ja kommunikatsioonijuhi Esme Kassaku.

Saates tuleb juttu sellest, kuidas müüa kasutatud riideid e-kanalis, ning räägime ka tootetekstide kirjutamisest, piltidest, pakendamisest ja saatmisest. Samuti tuleb juttu klientide leidmisest ja tarbijakäitumisest.

Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070