Autor: Art Lukas • 6. september 2022

Pigem investeerida e‑poodi kui füüsilisse kauplusesse

Art Lukas (keskel), Kristjan Anderson ja Pille Aus.
Foto: Äripäev
Tänases "E-kaubanduse arengu ja tuleviku" saates tuleb juttu Selveri äriarvestuse juhi Kristjan Andersoni ja Bio4You e‑poe arendusjuhi Pille Ausiga toidu‑ ja esmatarbekaupade müügist e‑kanalites.

Saates tuleb juttu tarbijakäitumise muutustest, tarnetest ning toodete komplekteerimisest, millistes piirkondades kasvab e‑toidukaubandus kõige enam ning kui suure osa moodustab e‑müük ettevõtte kogukäibest. Räägitakse ka sellest, milline on e‑toidukaupluse keskkonna jalajälg ning kuidas e‑poodi kliente leitakse.

Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700