Autor: Art Lukas • 29. november 2022

Kuhu tasub e‑kaubanduses investeerida?

Anders Abel Net Groupist ja saatejuht Art Lukas.
Foto: Äripäev
Tänases saates "E‑kaubanduse areng ja tulevik" räägib saatejuht Art Lukas ja Net Groupi juhatuse liige ja digitaalse kaubanduse suuna juht Anders Abel omnichannelist, e‑äri kasumlikkuse kasvatamisest ning sellest, kuhu tasub järgmisel aastal e‑kaubanduses investeerida.

Saates tuleb ka juttu sellest, et milline omnichanneli olukord hetkel Eestis on ning kuidas ta suhestub muu maailmaga. Samuti räägitakse ka sellest, kui kasumlik e‑kaubandus tervikuna on ning kuidas üldse omnichanneliga alustada ning miks see on vajalik ettevõtte jaoks.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070