Autor: Art Lukas, Maksekeskuse nõukogu liige • 29. november 2022

Kuhu tasub e‑kaubanduses investeerida?

Anders Abel Net Groupist ja saatejuht Art Lukas.
Foto: Äripäev
Tänases saates "E‑kaubanduse areng ja tulevik" räägib saatejuht Art Lukas ja Net Groupi juhatuse liige ja digitaalse kaubanduse suuna juht Anders Abel omnichannelist, e‑äri kasumlikkuse kasvatamisest ning sellest, kuhu tasub järgmisel aastal e‑kaubanduses investeerida.

Saates tuleb ka juttu sellest, et milline omnichanneli olukord hetkel Eestis on ning kuidas ta suhestub muu maailmaga. Samuti räägitakse ka sellest, kui kasumlik e‑kaubandus tervikuna on ning kuidas üldse omnichanneliga alustada ning miks see on vajalik ettevõtte jaoks.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700