Autor: Gregor Alaküla • 12. jaanuar 2023

Kristjan Peäske rohepöördest: kõik meie restoranid saavad ökomärgise

Räägime jätkuskuutlikkusest ja kestlikust majandamisest turismi- ja toitlustusvaldkonnas.

Võtame fookusesse Green Key ökomärgise ning räägime ka laiemalt, milline on erinevate märgiste roll äritegevuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757