Autor: Art Lukas • 24. jaanuar 2023

Mida toob aasta 2023 e‑kaupmeestele?

Eesti E‑kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät, saatejuht Art Lukas ning DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss.
Foto: Äripäev
Tänases "E‑kaubanduse arengu ja tuleviku" saates võtavad möödunud e‑kaubanduse aasta kokku ja vaatavad ka käesolevasse e‑kaubanduse aastasse Eesti E‑kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät ja DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss.

Saates tuleb juttu Eesti e‑poodide konkurentsivõimest, e‑kaubanduse mahtudest, viimase miili tarnest, kaupade tagastamise trendidest ning ka sellest, millele Eesti e‑kaupmehed peaksid keskenduma, et käesoleval aastal kasvada.

Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757