Autor: Art Lukas • 21. märts 2023

Enim skeemitavad need e‑poed, kus valdkonnas on konkurents tihe

Tänases "E‑kaubanduse arengu ja tuleviku" saates võtame luubi alla e‑poodide allahindluste ja hindade kuvamise, tarbijamängud ning ka tarbijakaebused. Stuudios avavad teema tagamaid Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti tarbijavaidluste komisjoni sekretariaadi juhataja Veiko Kopamees, infoühiskonna talituse reklaami ekspert Diana Lints ja ettevõtluse osakonna jurist Martin Simmermann.
Veiko Kopamees, Diana Lints, Martin Simmermann ja Art Lukas.
Foto: Äripäev

Saates tuuakse välja olulised nüansid, mida e‑poodidel tasub silmas pidada, et mitte saada trahvi või sattuda musta nimekirja. Tuuakse ka mitmeid näiteid, mille vastu enim eksitakse ning millised on sagedasemad probleemid, millega Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti huviorbiiti satutakse.

Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700