Autorid: Hando Sinisalu, Ken Rohelaan, Sigrid Hiis • 5. september 2023

Prisma maajuht: inimeste hinnatundlikkus jätkab kasvu

Prisma värske uuringu põhjal selgub, et inimeste hinnatundlikkus on veelgi suurenenud: 66% inimestest lähtub ostukorvi koostades toote hinnast ning 20% on neid, kes ostab seda, mida soovib.
Prisma kassa.
Foto: Raul Mee

Prisma maajuht Teemu Kilpiä tõdes Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et inflatsioon on klientide ostuvõimekust väga tugevalt mõjutanud. „Keskmise ostukorvi hind ei ole muutunud, aga kahjuks saavad inimesed selle eest vähem kaupa,“ nentis Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070