Autor: Keit Ausner • 11. september 2023

Strateegiline lisamüük: müügieksperdid annavad nõu

Saatejuht Keit Ausner, Tele2 Eesti müügitreener Veiko Reimand ja müügikoolitaja Marge Vellesalu.
Foto: Äripäev
Saates "Teeninduse teejuht" keskendutakse müügiprotsessile ning selle tihedale seosele positiivse teeninduskogemuse loomisega. Saatekülalisteks on kaks pikaajalise müügivaldkonna kogemusega eksperti - müügikoolitaja Marge Vellesalu ja Tele2 Eesti müügitreener Veiko Reimand.

Vellesalu sõnul seisneb suurepärase teeninduse ja müügi harmoonia leidmine läbimõeldud lähenemises. Tasakaalu leidmine on võti, kus lisamüük toimub kliendi nõustamise ja toetamise kaudu, ilma et see mõjuks kunstlikult.

Saatejuht on Keit Ausner.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070