Autor: Keit Ausner • 4. detsember 2023

Rait Videvik: klient ei taha müügikohtumisel sinu slaide näha

Rait Videvik ja Jürgen Jalakas.
Foto: Äripäev
Seekordne "Teeninduse teejuhi" episood keskendub ärikliendi müügile. Saatekülalisteks on Tele2 Eesti ärikliendi müügidirektor Jürgen Jalakas ja nomonkeybusiness müügikoolitaja Rait Videvik, kes selgitavad, kuidas pakkuda äriklientidele tipptasemel teenindust ja teha samal ajal edukat müüki.

Videvik selgitab saates inimkeskse müügi aspekte, tuues esile, et edu võti peitub autentses soovis klienti aidata, mis muudab müügiprotsessi vähem pealetükkivaks ning toob näiteid, kuidas seda päriselt teha. Tema sõnul võivad just lihtsad muutused lähenemises ja teeninduse disainis olla see, mis loob olulise erisuse ja tagab pikaajalised kliendisuhted. Jalakas tutvustab, kuidas luua edukat ärikliendi müügistrateegiat.

Saatejuht on Keit Ausner.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700