Autor: WeDigitize • 2. detsember 2022

Online kasiinode populaarsus on kasvamas

Ilmselt ei ole see suur saladus, et paljud inimesed soovivad enda õnne proovile panna. Kõige kiirem ja mugavam on selleks kasutada loomulikult online kasiinode lahendust. Olgu sooviks kasiinomängud, spordiennustus või mõni muu mäng, millega on võimalik raha võita või kaotada.

Võib öelda, et parimad Eesti online kasiinod suudavad mängijatele pakkuda palju elamusi. Kõikide kasiinode ühiseks nimetajaks on meelelahutus, mida tänapäeva inimesed järjest rohkem internetist otsivad. Arvestades tehnoloogia kiiret arengut, siis võib julgelt väita, et meelelahutusest kindlasti puudust ei tule tänapäevastes kasiinodes.

Viimastel aastatel on online kasiinod suutnud enda populaarsust oluliselt kasvatada ning tulemuseks on suuremad maksulaekumised. Näiteks aasta esimese kuue kuuga on laekunud lausa 91% rohkem makse, kui seda võrrelda eelmise aastaga. Kõikidest maksulaekumistest lausa 25% tulevad kaughasartmängudest. Peamiseks populaarsuse tõsumise põhjuseks on ilmselt e-sport, mis on tugevalt ennast spordiennustuste maailma sisse söönud. Võib küll tunduda, et e-spordi puhul on tegemist väga väikese kandepinnaga, kuid reaalsuses on asjahuvilisi väga palju. See tekib ka olukorra, kus inimesed soovivad järjest rohkem teha ka panuseid ning läbi selle enda lemmikutele kaasa elada.

Mugavus loob hea pinnase online kasiinode tõusuks

Inimesed muutuvad järjest mugavamaks ning tänu sellele on äärmiselt lihtne enda õnn proovile panna läbi online kasiinode. Seda on võimalik teha arvutist, nutitelefonist või mõnest muust nutiseadmest. Oluline on vaid see, et olemas oleks internetiühendus, ning kõik muu on juba teie eest tehtud.

Loomulikult soovitavad mõned teenusepakkujad hankida ka nende rakenduse, et kogu kogemus oleks veel parem. Kindlasti tuleb silmas lahti hoida, ning vältida kelmide poolt loodud lehekülgi. Nende eesmärgiks on kätte saada teie kontode andmed ning tekitada rahalist kahju. Sarnaste probleemidega võitlevad ka e-kaubanduses tegelevad ettevõtted. Internet on võimaldanud palju uusi lahendusi inimeste petmiseks.

Ligipääsetavus on nii hea, et inimesed võivad mugavalt istuda diivanil või olla matkal, kuid hasartmängud on nendega alati kaasas. Samas tuleks äärmiselt hoolikalt enda valikud läbi kaaluda ning arvestada ka enda majanduslike võimalustega. Online kasiinod on nii lihtsasti ligipääsetavad, et paljud inimesed ei kipu hoomama enda kaotusi. Füüsilises kasiinos on teil oluliselt parem ülevaade tehtud panustest ning rahalisest väärtusest. Samuti olete selle jaoks pidanud jalutama või sõitma ning kohati võib ka kasiino külastus sellel lihtsal põhjusel katki jääda

Litsentseerimine ja kontroll

Eestis on online kasiinodel vaja tegevuseks tegevusluba ning ka litsentsi. Nende hankimiseks tuleb pöörduda Maksu- ja Tolliameti poole, kes vastavalt hasartmänguseadusele vaatab läbi kõik olulised punktid. Olgu selleks mängude ausus, mänge korraldava ettevõtte osakapitali suurus või mõni muu oluline aspekt, millega kaitstakse mängijate huve. Lühidalt võib öelda, et kui kasiinole on väljastatud Eestis tegutsemiseks litsents, siis on tegemist usaldusväärse paigaga. Loomulikult peab iga mängija ise enda riske hindama ning alati on võimalik kasiinode kohta lugeda ka ülevaateid.

Kasiinod, mis ei ole Eestis litsentseeritud ei tohi mängijatele pakkuda teenuseid. Lehekülgedele piiratakse ligipääs ning sellega välditakse kahju tekkimist. Sama olukord võib teid tabada näiteks reisil olles, kui soovite enda õnne proovile panna. Kuna teie arvuti edastab leheküljele IP-aadressi, mis ei ole Eesti oma, siis teid mängudele ligi ei lasta. Kõik, kes soovivad Eestis hasartmängudest osa võtta, peavad olema vähemalt 18-aastased. Sellisel juhul on võimalik osaleda spordiennustustes. Kui soovitakse osa võtta aga kasiinomängudest, siis peab vanus olema vähemalt 21-aastat. Antud piiranguid kontrollitakse väga tõhusalt ja hästi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757