Autor: Merilin Merila • 23. veebruar 2022

Cateringi TOP: tõusu ja languste aasta

Catering-firmade jaoks on pandeemia-aastad olnud keerulised – üritused on ära jäetud ning koolid on olnud suletud. Siiski ollakse tuleviku suhtes positiivselt meelestatud.
CP Group OÜ ehk Pizzakulleri juhatuse liikme Palle Viilu sõnul möödus eelmine aasta neil nii tõusude kui langustega.
Foto: Erakogu

Catering-firmade edetabeli võitis Tallinnas ja Harjumaal peamiselt haiglatele, koolidele ja lasteaedadele toitlustamisteenust osutav Eesti Eine AS. Selle kõrval toitlustatakse ka asutusi, peetakse kohvikuid ja pakutakse catering-teenust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700