Kaubandus.ee  • 4. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Kruuda annab Eesti Päevalehele pool miljonit krooni

Eesti Päevaleht võib ärimees Oliver Kruudale kuuluvate Tere ja Kalevi reklaamide avaldamise eest teenida umbes pool miljonit krooni.

EPL esilehekülje maksumus on hinnakirja kohaselt 50 900 krooni, kriitpaberi kasutamise puhul 69 900 krooni. Jaanuaris ilmub EPL 25 päeval. Neljal jaanuarikuu laupäeval on EPL eeldatavasti kriitkaantega, ülejäänud 21 päeval tavalisel ajalehepaberil. Hinnakirja kohaselt maksaks kõnealune reklaampind Kruuda firmadele umbes 1,3 miljonit krooni.

Meediaanalüütik Toomas Leito sõnul tehakse Kruuda tehinguga sarnaste suuremahuliste reklaamikokkulepete puhul olulisi allahindlusi. "35 kuni 40 protsendi suurune allahindlus on sellise tehingu puhul tavaline," arvas Leito. Leito sõnu arvestades võib EPL Kruudalt saada ca 800 000 krooni.

Äripäeva reklaami- ja turunduskommunikatsiooni direktori Ethel Reieri hinnangul võib niivõrd suuremahulise tehingu puhul olla tegu ka 50% suuruse või isegi suurema allahindlusega. "Ei usu, et netosumma ületab 500 000 krooni. Pigem arvan, et veidi vähem," lausus Reier.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt