Autor: Kaubandus.ee • 20. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa Liit ja USA liiguvad ühisturu poole

Euroopa Liit ja USA alustavad aprillis ambitsioonikaid läbirääkimisi, millega loodetakse ühtlustada seaduseid ja tehnilisi standardeid kuni 40 majandus- ja tööstussektoris, pannes nurgakivi kahe piirkonna ühisturule.

Teema on aprillis toimuval Euroopa Liidu ja USA Washingtoni tippkohtumisel keskne päevakorrapunkt, kirjutas FT.com.

Kohtumine toimub Saksa liidukantsler Angela Merkeli initsiatiivil. Merkel, kes asus Saksamaa valitsuse etteotsa poolteist aastat tagasi, on püüdnud Saksamaa ja Washingtoni suhteid parandada ning võtnud transatlantiliste majandussuhete parandamise oma eesistumisperioodil ka Euroopa Liidu prioriteetide sekka.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757