Autor: Kaubandus.ee • 9. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Comarket liitus Kaupmeeste Liiduga

Aprillis liitus Eesti Kaupmeeste Liiduga väikeste supermarketite ja lähikaupluste kett AS Comarket, mis müüb üle Eesti 24 kaupluses toidu- ja esmatarbekaupu, teatas liit.

2002. aastal tegevust alustanud ketil on kauplused Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis ja Rakveres, kauplustes töötab enam kui 350 inimest. Comarketi kaupluseketi poode külastab igas kuus ligi miljon ostjat.

Kaupmeeste Liidu tegevdirektor Marika Merilai sõnul on kaubandusettevõtted üha enam tunnetamas oma ühishuve ning nende koordineeritud väljendamise vajadust.

"Näiteks kaubanduse kui olulise majandussektori arendamine, heade kaubandustavade järgimine ning tööjõu koolitamine puudutab kõiki meie turul tegutsevaid kaubandusettevõtteid. Seetõttu näeme Kaupmeeste Liidu tegevuses liikmeskonnal arvestavat kasvuruumi," kommenteeris Merilai.

Eesti Kaupmeeste Liit on 1996. aastal loodud jae- ja hulgikaubandusettevõtete ühendus, mis esindab ja kaitseb liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Täna hõlmavad liitu kuuluvad jaeettevõtted 70% toidu- ja esmatarbekaupade turust.

AS Comarketist sai Eesti Kaupmeeste Liidu 49. liige. Liitu kuuluvad teiste seas ka AS Tallinna Kaubamaja, AS A-Selver, Rimi Eesti Food AS, ETK, Prisma Peremarket AS, AS Smarten Logistics ja teised jae- ja hulgikaubandusettevõtted. Lisaks on Kaupmeeste Liidu liikmed ka erinevad Eesti kutsekoolid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700