Autor: Kaubandus.ee • 17. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ivo Nikkolo laieneb Viru Keskusesse

Moebränd Ivo Nikkolo avab augustis esimese uue poekontseptsiooniga kaupluse Eestis. Viru Keskusesse kavandatavasse poodi jõuab müügile Ivo Nikkolo kollektsiooni paremik, teatas Baltika.

Unikaalse sisekujundusega kauplus rajatakse Viru Keskuse teisele korrusele, Montoni ja Baltmani kaupluste lähedusse.

Ivo Nikkolo brändijuhi Kaja Milderi sõnul on uus kauplus üks osa kaubamärgi laienemisplaanist. „Lisaks uute poodide avamisele Leedus ja Lätis viime Ivo Nikkolo ka Eestis uuele tasemele,“ kinnitas Kaja Milder.

Augustis avatavas kaupluses on esindatud Ivo Nikkolo sügistalvise naistekollektsiooni paremik ning sellega harmoneeruvad kingad, käekotid, vööd ja ehted. Lisaks kostüümidele ja pidulikele komplektidele on valikus rohkelt ülerõivaid: erineva pikkuse ja siluetiga luksuslikke mantleid ja kasukaid.

Sel aastal alustas Ivo Nikkolo aktiivset laienemist välisturgudele, töötades välja uue poekeskkonna ning avades kaks brändipoodi Leedus. Lätis plaanitakse kaubamärgi esindus avada hiljemalt järgmise aasta alguses. „Lähiaastate ambitsiooniks on kasvada arvestatavaks premium-moe pakkujaks Kesk- ja Ida-Euroopas,” tutvustas brändijuht Kaja Milder kaubamärgi plaane.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757