Autor: Kaubandus.ee • 15. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti poodides on müüdud üle 500 Matteli ohtliku mänguasja

Matteli ohtlikuks tunnistatud mänguasjadest müüdi Eestis enim koerakesega Barbie nukku.

Barbie nuku komplekt Doll and Tanneri on Eestis müügil olnud alates möödunud aasta teisest poolest ja siiani on omaniku leidnud 108 sellist Barbie nukku.

Matteli tooteid Eestis müüva firma Rimonne Balticu kinnitusel on selles komplektis lastele ohtlik vaid väike kühvel. "Nii koer, Barbie kui ka kõik muud komplektis olnud asjad on täiesti ohutud ja nendega võib rahulikult mängida," kinnitas firma müügiesindaja Küllike Tiik Postimees.ee’le.

Rimonne Balticu andmetele on Eesti suurtes mänguasjapoodides müüdud veidi üle 500 Matteli ohtlikuks tunnistatud mänguasja, paarsada lelu kõrvaldati poeriiulitelt eile-täna.

Enamik mürgistest mänguasjadest on saabunud Eestisse müügile eelmisel aastal või tänavu. Erandina korjatakse kokku ka üks Polly Pocketi sarja komplekt, mida müüakse alates 2005. aastast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700