Autor: Kaubandus.ee • 31. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gucci omaniku kasum kasvas 55 protsenti

Gucci omaniku PPRi esimese poolaasta puhaskasum kasvas 55 protsenti, pärast Puma omandamist. See on viimase kolme aasta kiireim kasumikasv.

Prantsuse kompanii kasum kasvas 196 mln eurolt 303 mln euroni. Analüütikud lootsid kasumiks 277 mln eurot.

"Esimese poolaasta tulemused olid üle ootuste," kommenteeris Bloombergile HSBC Pariisis töötav analüütik Antonie Belge. Ta pani paranenud luksuskaupade marginaalid Yves Saint Laurenti kahjumi vähenemise arvele ja kõigi luksusbrändide kasumikasvu saavutuseks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757